ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Всички продукти на Tuscany Leather са изработени в Италия от 100% естествена кожа. Производителят предоставя 24-месечна гаранция. Всеки изработен елемент преминава през внимателен контрол на качество. Много рядко се случват малки несъвършенства, които се получават от това, че част от работата се извършва ръчно, което смятаме не за дефект, а за стойност. За да се гарантира дълъг живот на вашия продукт, Tuscany Leather с радост предлага следгаранционен ремонт, а също така производителят предоставя резервни части за вашите артикули.

Изследване качественото производство на продуктите е в сърцето на всеки работник на фирма VALENTINO. С поглед към бъдещето и предлагайки винаги актуални модни решения продуктите на VALENTINO от Mario Valentino (Марио Валентино) остават сигурно решение за своите почитатели. Част от производството е изнесено извън Италия. Това по никакъв начин не оказва влияние на качеството. Извършва се постоянен контрол от специалисти, които следят всеки артикул на VALENTINO, за да бъде безупречен.

ROCCOBAROCCO - качество, лукс, съвършенство. Създадена в един от центрове на модното производство Неапол, фирмата бързо катери стълбичката на успеха. Брандът дължи своята популярност на това, че успява да запази през годините основните си принципи - да създаде продукти с материали и дизайн, което не търпи компромис.